Workshops & Lezingen

Een lezing of interactieve voordracht

workshops en lezingen

Op zoek naar een inspirerend programma onderdeel? Waarbij de theorie over onbewuste drijfveren wordt vermengd met actuele voorbeelden en organisatie vraagstukken? Of zou je wel eens een drijfverenscan live tot stand willen zien komen? Leerzaam en erg leuk. Lengte en inhoud stemmen we af en spitsen we toe op thema’s die je aan de orde wil laten komen.

Workshops

Een insentiv workshop is een inspirerende introductie op het thema “onbewuste drijfveren”. Waar komt het enneagram vandaan en hoe zit het in elkaar? Hoe gaat persoonlijkheidstypering in z’n werk en welke typen kunnen we onderscheiden? Wat levert je dit op en hoe kan je dit gebruiken? Zo maar wat vragen die in enkele dagdelen aan bod komen. To the point, met herkenbare praktijkvoorbeelden en veel plezier.


14, 21 en28 november 2022: workshop “waarom doe je wat je doet” bij de Volksuniversiteit in Gouda. Tijd: 19.30 tot 21.30. Zie voor meer informatie het programma van de Volksuniversiteit.

workshops

Nieuwsgierig geworden? Ik vertel je er graag meer over!

Wie nieuwe dingen wil ontdekken, hoeft niet op reis te gaan, maar slechts de wereld te bekijken met een nieuwe blik. - Marcel Proust-