Waarom we (blijven) doen wat we doen.


We denken dat bewuste keuzes de basis zijn van ons denken en handelen. Onderzoek toont echter aan dat het vooral onze onbewuste drijfveren zijn die ons gedrag bepalen, continu en overal!                                                                                                                         

Wanneer we onze onbewuste drijfveren leten kennen ontstaat er een dieper inzicht in hoe we betekenis geven, waarom we doen wat we doen. Dat schept ruimte. Het maakt het mogelijk om waar je goed in bent gericht uit te bouwen en datgene waar je last van hebt minder lastig te laten zijn. Je wordt completer, rijker, prettiger voor jezelf en anderen.                                                                    

Ontdekken waarom je doet wat je doet kan enorm helpend zijn bij burnout klachten, bij ervaren belemmeringen in werk en privé situaties, loopbaanvragen, stressklachten en meer.                    

Op een prettige manier in korte tijd jezelf beter leren kennen waar je voor je verdere leven echt wat aan hebt. Dat plezier mag je jezelf best doen! 


 
 
    Spinoza (1632 -1677):
"De menselijke vrijheid waarop allen zo pochen, maar die slechts daarin bestaat dat men zich bewust is van zijn eigen wens, maar onwetend van de oorzaken waardoor die wens bepaald is." 

 

 

 

UA-100694829-1